Sluiten
Korting en een lekkere slagroomtaart

Scrollto

FinConnect is jarig en trakteert!

Het is reden voor een feestje; al 5 jaar lang levert FinConnect laagdrempelige oplossingen voor het digitaliseren van de communicatie tussen assurantiekantoor en eindklant. Zo levert de module Slimme Formulieren een panklare oplossing voor digitale formulieren. Van schadeformulier tot SEPA-machtiging, van UBO-formulier tot Digitaal offerteformulier en van Autorisatieverklaring tot Waardemeters.

Al bijna 100 ANVA-kantoren werken met één of meerdere modules van FinConnect. FinConnect mag zich daarom ook met trots officieel partner van ANVA noemen.

De installatie van FinConnect is snel en eenvoudig te realiseren, binnen een paar uur bent u live met de standaardformulieren en kunt u starten met snelle en gebruiksvriendelijke communicatie tussen u en uw klanten. U hoeft hiervoor zelf eigenlijk helemaal niets te doen. Wij laten u graag vrijblijvend kennis maken met de uitgebreide mogelijkheden van FinConnect…

* Gratis proefperiode van 3 maanden voor de standaardformulieren
* 50% korting op de eenmalige installatiekosten van € 600,- (incl. 2 uur consultancy)
* Vaste jaarlijkse kosten voor de basismodule Slimme Formulieren: € 1.500,-
* Een lekkere slagroomtaart voor u en uw personeel

De proefperiode is geheel vrijblijvend. U bepaalt daarna zelf of u doorgaat met FinConnect. Gaat u niet door, dan berekenen wij ook geen kosten door. Waarom zou u het niet proberen? Vraag hieronder uw vrijblijvende demo aan. Let op; deze actie is geldig t/m 30 april 2020.


  Snel aan de slag met FinConnect?

  Vraag vrijblijvend een demo aan om de voordelen van FinConnect te ervaren.

  Vraag een gratis demo aan

  Sluiten

  Vraag een gratis demo aan

  Het aanvragen van een demo is geheel vrijblijvend. We proberen tijdens werkdagen altijd binnen 24 uur contact op te nemen.